Aarhus Festuge

Mindfulness i skolen og i skoven


Dato og tid

Torsdag d. 6. september 2018 kl. 10:00 til 11:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 6. september 2018 kl. 09:00

Sted

Skovbadet Ø
Bernhardt Jensens Blvd.
8000 Aarhus C
Denmark

Arrangør

Aarhus Festuge
+45 87308300
info@aarhusfestuge.dk

Mindfulness og bevidst nærvær er ikke kun godt for voksne der rammes af stress m.m., men er også meget gavnligt for børn og unge som trivselsfremmende aktiviteter, der fint kan lægges ind som pauser/åndehuller i deres hverdag i skolen eller fritiden. Hvad fortæller forskningen, og hvilken effekt har vi set på danske skoler med forskellige elevgrupper? Hvor vender udviklingen sig hen, og hvilke opmærksomhedspunkter er vigtige, når vi integrerer disse praksisser i danske skoler?

Mød Rikke Braren Lauritzen, som i to workshops vil tale om sine erfaringer om at bruge mindfullness i danske skolesystemer. Rikke er Cand. mag., psyko/familieterapeut, mindfulness/MBSR, grundlægger af Center for Mindfulness i Skolen (CMIS) og skoleprogrammet Mindfulness i Skolen. Rikke har udviklet og undervist i skolebaserede mindfulness-programmer i over 3 år og er også godt inde i teori og forskning på området. Hun er desuden hovedpersonen bag en 1-årig forskningsbaseret efteruddannelse for lærere og pædagoger.

Kom frisk og nysgerrig og mærk hvordan der i en hektisk hverdag, kan opstå et rum hvor der er plads til at trække vejret og mærke dig selv, hinanden og naturen.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Aarhus Festuge
+45 87308300
info@aarhusfestuge.dk